ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція викрила студента, який обкрадав квартири та магазини

|

Працівники Дрогобицького відділу поліції встановили, що 28-річний мешканець Стебника причетний до скоєння двох пограбувань мешканців та двох крадіжок з магазинів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

крадіжка

 
Так, у жовтні зловмисник пограбував мешканця Стебника на сходовій клітці будинку, у якому той мешкає. Тоді чоловік заволодів грошима у сумі 180 гривень.

У листопаді у місті Стебник підозрюваний проник у квартиру до місцевої мешканки і виніс звідти майна на суму близько п’яти тисяч гривень, а коли власниця застала його за скоєнням злочину, втік з місця події разом з майном.

Окрім цього, у той самий період зловмисник викрав з двох різних магазинів у Стебнику та у Дрогобичі товарів на загальну суму більше чотирьохсот гривень. Крав в основному пляшки спиртного.

28-річному мешканцю Стебника, студенту одного з місцевих професійних навчальних закладів, правоохоронці повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України та ч.1, чю3 ст.186 (грабіж) КК України. Невдовзі обвинувальний акт щодо нього буде переданий на розгляд суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *