ОСТАННІ НОВИНИ

На Сокальщині п’яний чоловік поранив ножем себе і свою колишню співмешканку

|

У одному з сіл Сокальського району під час сварки нетверезий чоловік схопив ніж і поранив ним свою колишню співмешканку, після чого наніс удар собі у живіт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

poraniv-nozhem

У Сокальське відділення поліції 5 грудня надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевої лікарні про те, що до них за медичною допомогою доставлено мешканку одного з сіл району. Жінку з діагнозом «поранення грудної і черевної порожнини» було госпіталізовано у хірургічне відділення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, ножові поранення 46-річній жінці у її будинку наніс колишній співмешканець. У той день чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і, під час суперечки, схопив ніж та наніс ним господині кілька ударів ззаду у спину, після чого тим самим ножем наніс удар собі у живіт і також був госпіталізований з діагнозом «проникаюче ножове поранення черевної порожнини».

Наразі за цим фактом проводиться перевірка, вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України.

Фото: fakti.ks.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *