ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці заявляють, що на Сихові цілеспрямовано знищують собак

|

У Львові на Сихові невідомі знову труять собак. Про це повідомляє «Варта-1» у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

собака

«Підкидають отруєне ізоніазидом м’ясо! Зафіксовані випадки отруєнь собак в районі 96,84, 72 шкіл, біля магазинів «Барвінок» і «Шок», кінотеатру ім. Довженка, а також на полі для вигулу собак, яке розташоване біля «Барвінку». Зрозуміло, що це цілеспрямоване знищення собак», – йдеться у повідомленні.

Так, користувачі спільноти радять львів’янам бути обачними.
«При виявленні будь якого підозрілого м’яса, будь ласка, викидайте його в смітник, не допустіть,  щоб якась беззахисна тварина з’їла його . Якщо не хочете,щоб ваша собака помирала у страшних муках і конвульсіях – слідкуйте за нею, а ще краще вдягайте намордник! Майте в аптечці запаси вітаміну Б6, магнезії і атоксилу, а також телефон хорошого ветеринара!  Ізоніазид надзвичайно токсичний препарат для собак, він порушує дію центральної нервової системи, пригнічує роботу головного мозку тварини, в результаті чого в неї зявлються судоми, блювота, сильне слиновиділення, погана координація рухів. Після виявлення цих симптомів у вас є в середньому до 3 години, щоб врятувати вашого домашнього улюбленця», – йдеться у повідомленні.

Також активісти радять у випадку. Якщо вашого собаку отруїли, обов’язково брати виписку з ветлікарні і звертатися у поліцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *