ОСТАННІ НОВИНИ

Львовом пройде марш захисників України: як їздитиме громадський транспорт

|

Сьогодні, 6 грудня, у Львові відбудеться «Марш захисників України»,  присвячений 25-ій річниці Збройних Сил. Відтак, ділянки доріг від вул. Князя Романа – пл. А. Міцкевича – пр. Свободи – до вул. Торгової тимчасово будуть перекритими для руху, тому громадський транспорт, який курсує через пр. Свободи,  курсуватиме за схемою об’їзду недільних та святкових днів. Також водіїв приватного транспорту просять оминати зазначені ділянки доріг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

1

 

Управління транспорту та зв’язку ЛМР інформує, що у зв’язку з проведенням заходів з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України, буде внесено зміни у рух громадського транспорту, який курсує через пр. Свободи: з 9:30 до 13:00 год. автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду пр. Свободи на недільні та святкові дні, тобто об’їжджатимуть центр через вул. Підвальну. Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись за маршрутом вул. Грінченка – торговий центр «Форум-Львів».

2

Водночас додамо, що у патрульній поліції Львова повідомили, що дорогу довелося перекрити ще з 7.15, тому що приїхала перша техніка для параду.

Як інформують у прес-службі Львівської міськради, щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в’їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод.

Водночас, частково буде ускладнений рух на вул. Дорошенка.

Фото: варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *