ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу Львова патрульні впіймали п'яного винуватця ДТП, який хуліганив при затриманні

|

Львівські патрульні затримали п’яного водія, який вчинив ДТП та згодом неадекватно поводився. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

15380314_1626237711011328_3325411411821898602_n

Сьогодні близько 6 години ранку у населеному пункті Рудно сталася ДТП між автомобілями Fiat Scudo та Chevrolet Lacetti. Патрульні склали схему, отримали пояснення. Однак, винуватець ДТП з автомобіля Fiat Scudo поводився неадекватно, нецензурно висловлювався, не виконував вимоги поліцейських та відмовився пред‘явити будь-які документи.

Для встановлення особи та оформлення адмінматеріалів чоловіка затримали та доставили у Залізничний відділ поліції. Там на нього склали прокол затримання, протокол за скоєну ДТП, за дрібне хуліганство. Також, винесли постанову за відсутність документів.

При спілкування у нього виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Від огляду він відмовився в присутності двох свідків. На нього оформили протокол за керування транспортним засобом у стані сп‘яніння. Інший учасник автопригоди написав заяву через хуліганські дії винуватця.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *