ОСТАННІ НОВИНИ

«Різдвяні чудеса в театрі Лесі»: перформанси, різдвяний показ мод, класичні святкові мелодії і важкий рок

|

Театр ім. Лесі Українки до свят готує для львів’ян та гостей міста особливий подарунок – «Різдвяні чудеса в театрі Лесі». Про це сьогодні, 5 грудня, під час прес-конференції повідомив художній керівник театру Павло Ар’є, передає кореспондент Львівського порталу.

noviy-rik

«Насправді святковий період у нас розпочався ще два дні тому: музично-драматичний херсонський театр привіз до нас моновиставу «Не плачте за мною ніколи» за твором  Марії Матіос, яка є копродукцією спільно із театром ім. І. Франка», – зазначив він.

Окрім цього, він розповів про  роботу над проектом «Осінь на Плутоні» – незалежним театральним проектом, метою якого є створення документальної вистави на основі бесід з мешканцями геріатричного пансіонату.

«18 грудня ми вступаємо в союз із проектом Сашка Брами «Осінь на Плутоні»… Це не така весела подія. Але, мені здається, що Різдво – це час задуматися над нашим місцем у цьому світі, подумати про людей, які поруч…Тому, ми запрошуємо прийти 18 грудня і подивитися на робочий процес, подивитися у якому стані цей проект перебуває…», – зазначив Павло Ар’є.

Водночас він наголосив на тому, що їхній драмтеатр не забуває і про діток: «Нещодавно відбулася прем’єра казки «Золоте курча». А 13 грудня – презентуємо казку «Зачарована принцеса», це наш різдвяний подарунок малюкам».

«Також, –  каже Павло Ар’є, – працюємо над програмою у дворику та малій сцені нашого театру. Вона розрахована і на дорослих і на маленьких глядачів. Зокрема, будуть перформанси пов’язані з історією Різдва, казки, колядки на новий лад.

Художній керівник театру також розповів про особливий музичний сюрприз: «Ми спробуємо поєднати непоєднуване. Придумали цього разу запросити «Collegium Musicum», що займається організацією та виконанням класичної музики, різних гастролей у Львові, пов’язаних із класикою. Також з нами буде працювати рок-гурт «THE GLASS», який зараз набирає обертів.  Суть полягає у тому, щоб об’єднати різдвяні мелодії, класичну музику та важкий рок. Що з цього вийде, побачать наші глядачі…».

Ще одним подарунком глядачам стане зірковий гість EL Кравчук.

«Маємо ще один сюрприз: зіркою нашої програми буде відомий співак EL Кравчук, який приїде 8-9 грудня до Львова. Він зараз багато працює в АТО: збирає кошти для реконструкції підірваних мостів, робить благодійні концерти і для воїнів, і для дітей. Цього разу він завітає до нас із своєю різдвяною програмою», – розповів Павло Ар’є.

«Родзинкою» святкової програми театру стане різдвяний показ моди. «На малій сцені, де буде облаштований подіум, ми зробимо показ різдвяної моди, щоби поринути разом із нашими гостями у світ фантазії, також тут працюватиме лазерне шоу», – заінтригував художній керівник театру.

Детальніше про святкування Різдвяно-новорічних свят у Львові читайте тут.

Фото: wallpaper.mob.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *