ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині затримали чоловіка, що обкрадав односельців

|

На Львівщині поліцейсбкі викрили зловминика, котрийй крав у однсельців. Як встановили працівники Стрийського відділу поліції, 23-річний чоловік причетний до трьох крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

злодій пакет

У Стрийський відділ поліції 2 листопада звернувся 27-річний мешканець одного з сіл району, котрий повідомив, що в ніч на 1 грудня з його господарського приміщення було викрадено двох качок і гуску. Сума завданих збитків становить п’ятсот гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний односелець потерпілого. Згодом поліцейські встановили, що чоловік причетний до скоєння ще двох крадіжок у цьому ж селі.  У своїх односельців він викрав дві акумуляторні батареї, два автомобільних колеса, зарядний пристрій, двох гусок та курку. Загальна сума завданих збитків становить шість з половиною тисяч гривень.

Наразі вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *