ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські копи затримали чоловіка у розшуку

|

Завдяки кмітливості патрульних вдалося затримати підозрюваного у розбої. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

15338838_1626231534345279_6812664897388550038_n

Уночі, близько 1-ї години, патрульним надійшов виклик про конфлікт в одному з будинків на вулиці Городоцькій. Інспектори прибули на місце, де під під’їздом помітили жінку з ознаками алкогольного сп’яніння. Вона повідомила, що співмешканка вигнала її з дому та не віддає особисті речі.

Патрульні пройшли до помешкання, де знаходилась інша жінка та її співмешканець, які розповіли, що проблеми заявниці виникають через її хлопця, якого розшукує поліція. Громадянка забрала свої речі та пройшла з інспекторами до виходу. На вулиці, патрульні здалеку помітили силует чоловіка, який ховається та слідкує за ними. Проте, він швидко пішов в протилежному напрямку.

В цей час, заявниця попросила в поліцейських телефон аби подзвонити до подруги, в якої хоче заночувати. Інспектори почули в телефоні чоловічий голос, якому вона призначила зустріч через 10 хвилин. Попрощавшись з поліцейськими вона пішла. Патрульні вдали, що поїхали у власних справах, проте повернулись та оглянули прилеглі вулиці, де помітили заявницю з невідомим чоловіком. Вони миттєво зупинили їх та перевірили хлопця, якого дійсно розшукував Сихівський відділ поліції за розбій. Він раніше судимий. Інспектори доставили його до Залізничного відділу поліції, де передали чоловіка слідчим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *