ОСТАННІ НОВИНИ

Канадська компанія зацікавилася утилізацією сміття на Львівщині

|

Сьогодні, 5 грудня, Львівська облдержадміністрація підписала меморандум про співпрацю і наміри у галузі екології, охорони довкілля та утилізації відходів із міжнародною компанією ZERRINGER SOLUTIONS Limited. Підписи під документом поставили заступник голови ЛОДА Ірина Гримак і президент компанії ZERRINGER SOLUTIONS Limited Девід Болтон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

сміття

На початку зустрічі заступник голови ЛОДА зауважила, що підписання меморандуму – це перші плоди подальшої плідної співпраці, яка може стати дуже об’ємною, зважаючи на напрямки діяльності компанії.

Крім того, Ірина Гримак повідомила, що до 10 грудня ЛОДА оголосить міжнародний конкурс із проектування і будівництва сміттєпереробного комплексу на трьох територіях. “Ми хочемо випробувати декілька варіацій застосування технологій сміттєпереробки”, – пояснила Ірина Гримак.

Слід зазначити, що ZERRINGER SOLUTIONS Limited авторизована компанією FITON (Канада) та здійснює діяльність у сфері екології та будівництва промислових підприємств, відновлення ділянок під будівництво, рекультивації забруднених земель.

“Облдержадміністрацією попередньо було проведено зустрічі з представниками компанії FITON (Канада), – зазначив в.о. директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назарій Романчук. – FITON входить у групу міжнародних компаній, які працюють у галузі екології, зокрема рекультивації ґрунтів забруднених промисловими відходами. Компанія FITON у своїй діяльності використовує провідні світові технології”.

Співробітництво в рамках меморандуму спрямовуватиметься, зокрема на залучення міжнародних фінансових інститутів на розвиток інфраструктури у Львівській області у галузі екології та заохочення інвестицій; формування та реалізацію наукових, технічних і технологічних програм розвитку важливих напрямків екологічного сектора і взаємне застосування результатів спільної діяльності; обмін фахівцями з питань екології і провідних технологій з утилізації відходів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *