ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівських діток проведуть мультимедійне свято на різдвяну тематику

|

У дворику львівського Першого театру (колишній ТЮГ) пройде дитяче мультимедійне свято. Про це сьогодні, 5 грудня, під час прес-конференції повідомив художній керівник театру Юрій Мисак, передає кореспондент Львівського порталу.

noviy-rik

«Однією з цікавинок, яку підготували до Різдвяних свят, буде 3д-мапінг шоу на різдвяну тематику, яку робитимемо у дворику театру з допомогою медіахудожника, автора світлових інсталяцій Павла Ар’є», – розповів він.

За словами Юрія Мисака, після цього 11 січня відбудеться прем’єра вистави «Подорож до Різдва».

«Це вперше за багато років нарешті матимемо виставу на різдвяну тематику. Вона розрахована на дітей дошкільного та молодшого віку, але, сподіваємося, що і батькам також буде приємно доторкнутися до цієї історії», – наголосив Юрій Мисак.

«Загалом, – каже він, – святкова програма у театрі розпочинається 9 грудня зі «Стежечки Святого Миколая». Так, відбудеться низка вистав з нагоди цього магічного свята, яке так люблять малюки.

«Протягом грудня і січня матимемо низку соціальних заходів. Тому запрошуємо дітей-сиріт, напівсиріт, діток із малозабезпечених родин та дітей учасників АТО. Можна приходити безпосередньо до нас, можна звертатися в управління культури, ми якось все це систематизуємо, і діти зможуть переглянути наші вистави. Так склалося, що не всі мають цю можливість…», – зазначив Юрій Мисак.

Фото: Motto

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *