ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Києва сталася перестрілка між поліцейськими: п’ятеро загиблих

|

Цієї ночі в селищі Княжичі Броварського району сталася перестрілка, в результаті якої загинули 5 співробітників поліції. Про це у Facebook повідомив радник голови МВС Антон Геращенко, передає кореспондент Львівського порталу.

1

За його словами, обставини трагедії такі:

Карний розшук міста Києва працював над затриманням небезпечної банди грабіжників, яка грабувала будинки киян і жителів Київської області.

У цю ніч співробітники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що чергове пограбування може статися в селищі Княжичі.

Туди виїхала група затримання карного розшуку та спецпідрозділ КОРД.

На одній з вулиць селища Княжичі, в споруджуваному приватному будинку, були розміщені поліцейські-розвідники, завдання яких була стежити за обстановкою і подати команду на затримання бандитів.

2

3

Планувалося класичне затримання банди грабіжників в той момент, коли вони спробують розпочати здійсненню злочинного задуму.

Однак трагічна ланцюг випадковостей завадила цьому здійснитися.

В цей час в сусідньому будинку в автоматичному режимі спрацювала охоронна сигналізація.

На місце прибув наряд держслужби охорони, який помітив і затримав двох поліцейських-розвідників.

У той же час, група захоплення, судячи з усього, вирішила, що співробітники розвідки потрапили в біду, захоплені злочинцями, які їх виявили і виїхали на мікроавтобусі на вулицю, де співробітники ДСО затримали поліцейських-розвідників.

Далі, між співробітниками ДСО та групою захоплення сталася перестрілка тривала кілька миттєвостей і забрала п’ять життів.

Загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, що входив до групи захоплення.

«Робити передчасні висновки і влаштовувати спекуляції на загибелі поліцейських – не можна! Слідчі прокуратури вже працює на місці трагедії і будуть посекундно відновлювати всі деталі того, що сталося і встановлювати причини того, як і чому все це стало можливим. Внутрішнє розслідування Національної поліції також буде повним, всебічним і чесним. Суспільство буде знати всю правду про цю трагедію», -наголошує Геращеннко.

За його словами, троє підозрюваних у розбої, яких готувалися зловити “на гарячому”, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану по грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в сторону Києва, де були затримані оперативниками.

У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред’явлені звинувачення в скоєні грабежі і розбої.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *