ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові застерігають від купівлі квартир на проспекті Чорновола

|

У Львові застерігають людей від купівлі квартир в будинку на проспекті Чорновола, 45-б. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

31

Учора під час засідання сесії міськради озвучили інформацію про те, що на просп. Чорновола, 45-б розпочинають будівництво багатоповерхівки, і в мережі Інтернет уже навіть стартував продаж квартир.

У мерії виправдовуються, що у 2010 році затвердили забудовнику містобудівні умови та історико-містобудівне обґрунтування, однак йшлося не про житловий будинок, а про офісний центр.

Окрім того, за інформацією міської ДАБК, 2 тижні тому її працівників не допустили на територію будівництва для здійснення перевірки, а також не надали документів, необхідних для здійснення контролю. Відтак, Інспекція наклала на забудовника штраф за правопорушення у сфері містобудівної діяльності в розмірі аж 14 500 грн.

Раніше ми повідомляли, що у Львові можна купити помешкання на місці колишнього гетто за адресою Чорновола, 45-б. А також, що з території гетто у Львові вивезли рештки людей і починають зводити там багатоповерхівку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *