ОСТАННІ НОВИНИ

Новорічна ніч по-львівськи. Де святкуватимуть Новий рік місцеві багатії

Соломія Григор'єва

|

Львів’яни досить вибагливі, тому готельно-ресторанні комплекси щоразу змушені вигадувати для них незвичні, оригінальні вечірки, щоби заманити до себе. Але за таку вибагливість потрібно чимало заплатити. А тим більше у Новорічну ніч. Львівський портал проаналізував пропозиції найпопулярніших комплексів міста та околиць і склав для львів’ян рейтинг з 5 найдорожчих святкувань Нового 2017 року.

святкування

У готельно-ресторанному комплексі «Рафаель», що у селі Зубра, святкування у Новорічну ніч коштує порівняно небагато – 6 тисяч гривень на двох. Відвідувачі цього закладу зможуть потанцювати під хіти гурту «Квіт Кульбаби» і Романа Скорпіона та повеселитись разом з ведучим Юрієм Рихликом. Але варто додати, що 6 тисяч буде замало, і з собою варто взяти ще гроші, адже в цю ціну майже не входить алкоголь (лише одна пляшка шампанського для столу на 6 осіб).

Поринути у вишукану новорічну казку у стилі Одрі (60-ті роки) пропонує львів’янам «Kavalier Boutique Hotel». Для гостей виступатиме київський ді-джей з Києва Євген Ковтун, а забавлятиме всіх харизматична ведуча Катя Краснікова. Для любителів «знимкуватись» буде фотограф та спеціальна фотозона. Усе це разом зі святковим меню та невеликою кількістю алкоголю оцінили у 6200 гривень на двох. Але варто додати, що в цьому закладі є чимало ексклюзивних «примочок», дорогого алкоголю. Тому ще кілька тисяч взяти з собою все ж не завадить.

«Astoria Hotel» та ресторан «Mon Chef» організовує вечірку для тих, хто хоче поринути у атмосферу джазу, танців та вишуканого смаку. Родзинкою цього Нового року буде те, що у ресторані виступатиме дівочий cover band «В джазі тільки дівчата», а у лобі-барі буде дискотека з DJ SMILE. Окрім того, всіх присутніх розважатимуть MC MARIO & MC DIVA. Окрім того, організатори обіцяють вишукане меню, сюрпризи та подарунки. Таке задоволення коштуватиме 9000 гривень для пари гостей.

Ще на одне грандіозне святкування Нового року в дусі «Ілюзія обману» львів’ян запрошує «Citadel Inn». Атмосферу магії створюватимуть: ведучий Назар Бійчук, ілюзіоніст Юрій Мончак, cover band «Gunz Live Band». Окрім того гості зможуть насолодитись святковою вечерею від шеф-кухаря, welcome drink та всього пляшкою ігристого вина для двох. Вся ця атракція обійдеться парі у 11 800 гривень.

Комплекс «Edem Resort & SPA» пропонує відсвяткувати феєричний Новий рік «всього-на-всього» за 33 800 гривень (!) на двох. За таку «скромну» ціну гості зможуть гуляти 3 доби. У Новорічну ніч відвідувачів розважатиме ведучий шоумен Максим Діденко та кавер гурт «JAM». Гості зможуть насолодитись паперовим шоу, надіслати новорічну листівку своїм рідним з Едем пошти, приміряти костюмований образ улюбленого героя, впитись безлімітною кількістю алкоголю, а фотограф і відеооператор все це зафіксують, щоб можна було потім всім вихвалятись як по-багатому Ви зустріли 2017 рік. В перший день нового року всі відвідувачі візьмуть участь у святковому обіді в українському стилі на свіжому повітрі.

Варто додати, що решта готельно-ресторанних комплексів в місті та на його околицях пропонують святкові програми приблизно одного типу: жива музика, конкурси та святковий стіл з мінімальним алкоголем. Загалом вартість такої гулянки коливається від 1,5 до 2,5 тисяч гривень з однієї особи.

Фото: edem-resort.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *