ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині обмежено рух вантажівок. Де перебути негоду фурам (список)

|

У зв’язку з складними погодними умовами та роботою снігоприбиральної техніки на дорогах державного значення на території Львівської області обмежели рух великогабаритних транспортних засобів. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

20

Починаючи з 21 години 1 грудня патрульна поліція скеровує вантажівки у місця для відстою. Таких стоянок на території Львівщини понад півсотні.

«Просимо поставитися із розумінням, аби не створювати труднощів іншим учасникам руху і дати можливість усувати наслідки тривалого снігопаду очисній техніці. Станом на 23 годину на стоянки скерували 50-60 фур, здебільшого на об’їзній Львова та автодорозі Київ – Чоп.

Нагадаємо, впродовж цієї доби синоптики прогнозують хуртовини, ожеледь, налипання мокрого снігу та пориви силього вітру. Будьте обережні на дорозі!

Перелік місць відстою:

21

22

Як повідомлялося раніше, маршрутки знову не курсуватимуть, якщо із львівських доріг не приберуть сніг. До цього внаслідок сильного снігопаду у місті львів’яни не могли добратися на роботу через відсутність громадського транспорту.

У найближчі дні синоптики прогнозують Львову хуртовини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *