ОСТАННІ НОВИНИ

Через негоду великогабаритний транспорт не пускають до Львова

|

У зв’язку з тим, що синоптики прогнозують значне погіршення погодних умов – снігопади, налипання мокрого снігу, ожеледицю, пориви вітру і хуртовини, патрульна поліція обмежуватиме заїзд в місто великогабаритного транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

27

Мерія просить мешканців міста тепло одягатись та бути максимально обережними і уважними. Водіїв транспортних засобів – при можливості утримуватися від поїздок, за умов ожеледиці на дорогах – обирати помірну швидкість, дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, обов’язково вмикати фари. Особливе прохання до водіїв великогабаритного транспорту при погіршенні погодних умов – об’їжджати Львів. Патрульна поліція буде обмежувати проїзд через місто.

Усіх водіїв просять не залишати автомобілів на проїзній частині та недозволених місцях, особливо вночі, аби не заважати роботі снігоприбиральної  техніки очищувати дороги. Нагадаємо, у місті постійно працює снігоприбиральна техніка.

Якщо погодні умови значно погіршаться, правоохоронці радять тимчасово утриматися від поїздок та перечекати негоду в безпечному місці. Максимально уважними просять бути і пішоходів – не вибігати на дорогу і переходити лише у спеціально відведених для цього місцях.

Як відомо, вчора ввечері на Львівщині обмежено рух вантажівок. Де перебути негоду фурам (список).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *