ОСТАННІ НОВИНИ

Вулиці Стрийську та Козельницького з’єднає нова дорога

|

Львівські депутати виділили землю для будівництва нової дороги, яка з’єднуватиме  вул. Козельницьку і вул. Стрийську. За відповідне рішення проголосували 44 міських обранців, передає кореспондент Львівського порталу із сесійної зали.

дорога

Так, депутати ухвалили вилучити для суспільних потреб з користування Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області земельну ділянку площею 0,1021 га на вул. Стрийській, 35.

«Затвердити управлінню капітального будівництва Львівської міської ради проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 0,8900 га (кадастровий номер 4610136800:01:001:0014) у постійне користування на вул. Стрийській –    вул. Козельницькій для будівництва дороги, яка з’єднуватиме   вул. Козельницьку і вул. Стрийську (код КВЦПЗ 12.04 – за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, перевівши із земель загального користування та земель, що не надані у власність або користування, за функцією використання – землі транспорту, зв’язку)»,  – йдеться у ухвалі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *