ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські затримали шахрая, який видурював гроші по телефону

|

Працівники поліції викрили зловмисника, котрий видурював гроші. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

shahra-r695x430

У Сихівський відділ поліції 30 листопада близько п’ятої ранку за допомогою звернулась 62-річна львів’янка. Жінка повідомила, що невідомий чоловік у шахрайський спосіб намагався заволодіти її коштами у сумі тисяча доларів США.

«За словами заявниці, на її домашній номер зателефонував анонім та повідомив, що її син перебуває у поліції. Він нібито побив іншого хлопця і, для «вирішення питання», тобто непритягнення сина до відповідальності, мати повинна передати тисячу доларів чоловіку, котрий під’їде до неї додому», – розповів начальник Сихівського відділу поліції полковник поліції Василь Кулик.

Проте, замість того щоб виконати вимоги шахрая, жінка звернулась у поліцію і працівники Сихівського відділу поліції затримали зловмисника. Ним виявився 44-річний львів’янин.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Фото: Pogliad.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *