ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею контрабандист хотів відкупитися від прикордонників за 350 злотих

|

Впродовж доби, в пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею, прикордонники тричі попереджали спроби прихованого переміщення цигарок через кордон, через що водії повертались з кордону пішки. А один із контрабандистів знову намагався відкупитися від прикордонників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

unnamed-5

Контрабандні цигарки були сховані під декоративними обшивками салону та багажного відділення автомобілів, у моторному відсіку, у дверях та у спеціальному тайнику в стелі легковика. Всього з трьох автомобілів польської реєстрації, за кермом яких перебували двоє громадян України та один поляк, було вилучено 3612 пачок цигарок. Також будуть вилучені і автомобілі «Крайслер» 2002 року випуску, «Опель» 1998 року випуску та «Рено» 2006 року випуску.

unnamed-4

Крім того водій автомобіля «Рено», громадянин Польщі 1965 року народження, аби перевезти цигарки намагався відкупитися від прикордонників. Щоб приспати пильність правоохоронців він запропонував винагороду у сумі 350 польських злотих. Проте безрезультатно, оскільки за такі свої дії, а саме порушення статті 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» він був змушений також давати пояснення і працівникам Нацполіції.

Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *