ОСТАННІ НОВИНИ

Ми будемо наполягати на збільшенні зарплат нашим оборонцям, - Ігор Васюник

|

Бюджетним пріоритетом для України залишається нарощення обороноздатності та підвищення зарплат для українських військових, що боронять нашу державу від російської агресії.

Про це заявив народний депутат України від «Народного фронту» Ігор Васюник.

Васюник

«Бюджетним пріоритетом для України залишається якнайшвидше нарощення обороноздатності нашої держави. Фракція «Народного фронту» вимагає щороку збільшувати видатки на оборону та нацбезпеку, зокрема, збільшувати рівень зарплат українським військовим», – говорить Ігор Васюник.

Разом з тим, за словами нардепа, фракція «Народного фронту» наполягає на скороченні видатків на бюрократичний апарат.

«Ми виступаємо за максимально можливе скорочення видатків на бюрократичний апарат в держбюджеті-2017. Зараз владі потрібно продовжувати сповідувати політику економії, як це робив уряд Яценюка», – говорить Ігор Васюник.

При цьому, наголошує парламентар, голосувати за Державний бюджет на 2017 рік без спецконфіскації арештованих активів Януковича, які вже закладені в дохідну частину бюджету, дуже ризиковано.

«Бюджетні видатки, насамперед на оборону, мають базуватися на реалістичному розрахунку бюджетних доходів. Тому ухвалення бюджету і прийняття закону про спеціальну конфіскацію активів колишнього режиму – це основа фінансової стабільності нашої країни», – зазначив Ігор Васюник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *