ОСТАННІ НОВИНИ

За п'ять років «Укрзалізниця» планує закупити і відновити майже 100 одиниць рухомого складу

|

Днями правління ПАТ «Укрзалізниця» затвердило стратегію розвитку оновлення рухомого складу до 2021 року. Про це стало відомо від голови правління Войцеха Балчуна під час презентації новозбудованих вантажних вагонів, що відбулася 30 листопада в Києві, повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

залізниця

За словами Войцеха Балчуна, залізнична галузь має амбітні плани щодо кардинального оновлення основних фондів: «За 5 років придбаємо та відремонтуємо 96 тисяч одиниць рухомого складу, на що інвестуємо 108 мільярдів гривень. Перші плани – 9 тисяч вантажних вагонів наступного року. З них 1070 – дефіцитні зерновози, завдяки чому збільшимо парк цього рухомого складу на 10%. Це лише початок змін».

«Ми демонструємо, що Укрзалізниця трансформується в кращу компанію. Зміни та реформи – це складний процес, який вимагає часу, стійкості та підтримки, протидії до чорного піару. Наша мета, щоб ПАТ «Укрзалізниця» асоціювалася з хорошими змінами. Також ми хочемо, щоб Укрзалізниця стимулювала розвиток не лише підприємств, що входять до структури галузі, а й всієї економіки України», – зазначив В. Балчун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *