ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию чоловіка, що вчинив 22 крадіжки, «посадять» максимум на шість років

|

Стрийські поліцейські обґрунтовано підозрюють 35-річного місцевого мешканця  у скоєнні двадцяти двох крадіжок. Досудове розслідування за цими фактами завершено, обвинувальний акт щодо зловмисника скеровано до суду. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

злодій

Працівники кримінальної поліції Стрийського відділу поліції припинили злочинну діяльність крадія наприкінці серпня цього року. За рішенням суду щодо нього було обрано запобіжний захід – домашній арешт.

«У ході  досудового розслідування поліцейські провели  низку гласних та негласних слідчих дій. Ми довели причетність раніше судимого 35-річного місцевого мешканця до скоєння двадцяти двох крадіжок. Територія діяльності крадія – центральна частина міста Стрия. Проникав він посеред ночі в гаражі, підвали та інші приміщення, ламаючи, як правило, замки на вхідних дверях. Виносив звідти все, що можна було продати: велосипеди, інструменти, металеві вироби, продукти  харчування. Зазначу, що слідчі будуть встановлювати й інші обставини, які стали  відомі під час розслідування, але вже у рамках кримінальних проваджень щодо осіб, котрі скуповували крадені речі», – повідомив начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частинами 2 та 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує від трьох до шести років ув’язнення. Міру покарання визначатиме суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *