ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді під час сварки зловмисник-рецидивіст підрізав молодого хлопця

|

У Червонограді  раніше судимий зловмисник під час конфлікту з хлопцем наніс йому удар ножем у груди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

підрізав

У Червоноградський відділ поліції 26 листопада о 23.50 надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні  про те, що до них за медичною допомогою звернувся 17-річний місцевий житель, у якого медики діагностували «проникаючу колото-різану рану грудної клітки». Пораненого  госпіталізували у реанімаційне відділення.

«Під час перевірки встановлено, що того вечора потерпілий з дівчиною гуляли містом, коли  двоє нетверезих чоловіків почали безпричинно до них чіплятися та нецензурно висловлюватися на їхню адресу. Хлопець став на захист дівчини, в результаті чого між ним та незнайомцями виник конфлікт, під час якого один із чоловіків наніс йому удар ножем в груди. На допомогу пораненому прибіг його знайомий, який в цей час збув неподалік, допоміг зупинити конфлікт і допоміг товаришу дійти до лікарні», –  розповів начальник сектору кримінальної поліції Червоноградського відділу поліції майор поліції Віталій Черник.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний, раніше судимий місцевий житель. Чоловік затриманий в порядку ст.208 КПКУкраїни, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею умисне тяжке тілесне ушкодження, зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі  на строк від трьох до восьми років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *