ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розшукують чоловіка, що вчинив смертельну ДТП

|

У Львівській області правоохоронці просять допомогти розшукати чоловіка, що вчинив ДТП, що спричинила смерть потерпілого. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

розшук

Залізничним ВП ГУ НП у Львівській області розшукується громадянин Вавриків Роман Іванович, 1976 року народження, уродженця міста Львова, зареєстрований у селі Вербляни Буського району Львівської області, підозрюваний у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

26.06.2014 року Галицьким районним судом міста Львова надано дозвіл на затримання Вавриків Р.І. та доставки його в суд для участі у розгляді клопотання про застосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місцеперебування розшукуваного звертатись на оперативну лінію 102 або у будь-яке відділення (відділ) поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *