ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройшла масштабна соціальна акція «Не вір словам – зроби тест на ВІЛ»

|

У суботу, 26 листопада, у Львові відбулась соціальна акція «Не вір словам – зроби тест на ВІЛ», під час якої усі охочі могли безкоштовно, добровільно і анонімно проконсультуватись і пройти тестування на ВІЛ та вірусні гепатити В і С. Соціальна акція, яку провели втретє, приурочена Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

снід

Консультування і тестування проводили медичні фахівці Львівського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом, а також соціальні працівники та волонтери.

Всього протестували 623 особи. Людей, які отримали позитивний результат, скерували до відповідних закладів охорони здоров’я для додаткового обстеження та лікування.

Варто зазначити, що акція відбулась за сприяння департаменту охорони здоров’я, Львівського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом, Благодійного фонду «Аванте». Акція спрямована на інформування, тестування та вчасне виявлення ВІЛ-інфекції та інших соціально небезпечних захворювань. Вона є продовженням Всеукраїнської інформаційної кампанії “Не дай СНІДу Шанс!”, яка вперше об’єднала зусилля Уряду України та міжнародних організацій, зокрема, німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *