ОСТАННІ НОВИНИ

У Краковці внаслідок лобового зіткнення загинув водій легковика

|

На Львівщині правоохоронці встановлюють обставини ДТП внаслідок якої загинув водій автомобіля. 32-річний мешканець Яворівського району помер у реанімаційному відділенні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

pm299image001

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 листопада близько 2.00 на автодорозі Львів – Краковець в селищі Краковець Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Пассат», 32-річний місцевий мешканець, виїхав на зустрічну смугу де скоїв зіткнення з автомобілем «Фольксваген Гольф», за кермом якого перебував 45-річний мешканець Яворівського району.

pm403image002

Внаслідок зіткнення водій «Пассата» помер у реанімаційному відділені Яворівської районної лікарні. Водія та 38-річну пасажирку «Гольфа» було доставлено до лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

pm53image003

Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

Фото: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *