ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура відкрила кримінал щодо смерті військового зі Львівщини в Одесі

|

28 листопада 2016 року військова прокуратура Одеського гарнізону відкрила кримінальне провадження щодо вбивства військовослужбовця зі Львівщини. Про це Львівському проталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Південного регіону.

kolomazov

Так, військовою прокуратурою Одеського гарнізону розпочато кримінальне провадження за фактом отримання тяжких тілесних ушкоджень військовослужбовцем однієї з військових частин на Одещині, що призвели до смерті потерпілого.

Наразі тривають невідкладні слідчі розшукові дії, допитуються свідки, перевіряється причетність співслужбовців та командування частини до скоєння злочину.

Вирішується питання про передачу кримінального провадження, відкритого 26.11.2016 Національною поліцією за ч. 1 ст. 115 КК України за фактом умисного вбивства військовій прокуратурі Одеського гарнізону для подальшого об’єднання вказаних кримінальних проваджень та здійснення у них досудового розслідування.

Зазначене кримінальне провадження попередньо кваліфіковано за ч. 4 ст. 426-1 КК України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Нагадаємо, у суботу, 26 листопада, в Одеському військовому госпіталі помер внаслідок жорстокого побиття 25-річний солдат з Львівської області. Завтра його поховають на Львівщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *