ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вітчим побив малолітнього пасинка. Справу скеровано до суду

|

Працівники слідчого відділення Радехівського відділення поліції скерували на розгляд районного суду обвинувальний акт відносно 46-річного місцевого мешканця, котрий побив свого малолітнього пасинка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

побиття дитина

Під  час досудового розслідування, відкритого за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України, правоохоронці встановили, що 15 листопада житель одного з сіл Радехівського району під час словесної перепалки із своїм 12-річним пасинком умисно кинув в обличчя дитини металевим горням, після чого, вхопивши за плече, штовхнув його на підлогу та наніс удар ногою, спричинивши при цьому хлопчику тілесні ушкодження, які лікарі кваліфікували як легкі.

Зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіти на строк до одного року.

Ілюстративне фото: bamablogunite.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *