ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада заборонила телеканал «Відродження», який «зомбує» людей

|

Сьогодні, 24 листопада, під час сесійного засідання Львівська обласна рада заборонила трансляцію (ретрансляцію) телеканалу «Відродження» та території Львівської області. Про повідомляє кореспондент Львівського порталу.

tb

Отож, депутати вирішили рекомендувати операторам (провайдерам) кабельного та ефірно-кабельного телерадіомовлення області заборонити трансляцію телеканалу «Відродження ТБ».

Окрім цього, звернення щодо заборони на території України трансляції відповідного телеканалу адресують Верховній Раді України та Національної раді з питань телебачення і радіомовлення.

«Відомо, що трансляція телеканалу здійснюється на території України, зокрема, і у Львівській області такими провайдерами як «Воля», «Triolan», «Vodafone»…

Діяльність телеканалу з огляду на трансляцію програм і телепередач, які містять відео сюжети, що завдають шкоди фізичному, психічному та моральному розвитку глядачів, є недопустимою. Заборона на трансляцію такого відео продукту передбачена частиною другою статті 6 ЗУ «Про телебачення і радіомовлення».

З приводу  вищезазначених фактів СБУ вже винесено три експертних висновки від трьох різних інститутів психіатричних експертиз, де чітко вказано і зазначено, що Духовний Центр «Відродження» та «Телекомпанія «Відродження ТБ» створено з метою маніпулювання свідомістю громадян, підмінювання понять, стирання і видавання бажаного за дійсне. Правозахисники стверджують, що діяльність телеканалу фактично направлена на заволодіння коштами та маніпулювання свідомістю людей», – йдеться у зверненні.

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *