ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам розкажуть, як побудувати успішний сімейний бізнес

|

Клуб Ділових Людей запросив поділитися досвідом з львівськими підприємцями експерта з родинного бізнесу Екгарда Керайна.  Інтенсив відбудеться 3 грудня у готелі «Reikartz Дворжец». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

1

Економічним системам із високою часткою сімейного бізнесу приписують кращу стійкість до криз. Поширеною є теза, що країни із структурованою таким чином економікою, є політично стабільнішими та генерують вищі податкові надходження у державну казну.

«Основні правила успішного родинного бізнесу – це письмово зафіксовані довгострокові цілі підприємства, комунікація, що враховує особливості такої специфічної форми організації підприємництва та грамотно організована система передачі/правонаступництва бізнесу», – розповідає експерт, анонсуючи теми обговорення під час заходу.

У межах інтенсиву Екгарда Керайна учасники дізнаються про основи «сімейного» типу ведення бізнесу. Експерт багато років займав відповідальні посади у великих компаніях і вже понад 25 років працює приватним підприємцем у сфері бізнес-консалтингу. Близько 10 років фокусується на консультуванні німецьких сімейних підприємств, де є конфлікти.

Захід відбудеться у межах проекту «Business Events» Громадської Школи Бізнесу. Для учасників Клубу Ділових Людей та акредитованих представників ЗМІ – вхід вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *