ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді «божаться», що львівські комунальники готові «йти в бій» зі снігом

|

За інформацією «гарячої лінії міста», станом на 7.00 год. сьогодні у місті працювало 22 одиниці снігоприбиральної техніки, чергувало – ще 24 машини. Було використано понад 100 куб. м піскосуміші. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

komunalnki

 

«Вночі працювало 4 одиниці техніки. Для посипання доріг було використано 25 м. куб. піскосуміші. Більша частина робіт була спрямована на шляхопроводи. Наразі техніка в черговому режимі, в обід вийде для посипання піскосумішшю та розчищення доріг», – зазначила Надія Банах, голова Залізничної РА.

«Вночі працювало 8 одиниць техніки. Для посипання доріг було використано 24 м. куб. піскосуміші. Наразі техніка перебуває в черговому режимі», – зазначив Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

«Уночі на дорогах працювали 4 піскорозкидувачі: посипали мости, перехрестя, пішохідні переходи та інші ділянки, використали 32 куб. м піскосуміші. Наразі 20 одиниць техніки працює в черговому режимі. Якщо сніг продовжуватиме падати, техніка виїде на дороги», – розповіла голова Сихівської РА Ірина Маруняк.

«Дороги посипані. Зараз проводимо об’їзд по району. До роботи готові 4 посипальні машини, 2 підмітачі та інша техніка. Локально підсипаємо», – розповів Тарас Гнида, голова Франківської РА.

«Техніка працює в черговому режимі. Зранку посипали підйоми та спуски. За потреби будемо виїжджати», – зазначив Олександр Удовенко, голова Шевченківської РА.

Як повідомляв Львівський портална Львівщину насуваються хуртовини.

Фото: Житомир.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *