ОСТАННІ НОВИНИ

Гладюк спробує себе «відбілити» в суді

|

У Львівському апеляційному адміністративному суді 2 грудня об 11.00  екс-начальник карного розшуку Львівщини Микола Гладюк спробує оскаржити рішення щодо визнання його винним у п’яному водінні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

gladyuk

Як повідомила речниця патрульної поліції Львова, 2 грудня об 11.00 в Львівському апеляційному адміністративному суді  екс-начальник карного розшуку Львівщини Микола Гладюк спробує оскаржити рішення від 7.11.2016 Залізничного районного суду м. Львова, який визнав винним екс-начальника карного розшуку Львівщини у п’яному водінні і присудив йому штраф у розмірі 10 200 грн і позбавлення прав на 1 рік.

Адреса суду: м. Львів, вул. Винниченка, 3, 4 поверх. Суддя – Белена Альберт Вікторович

Як повідомляв Львівський портал, 8 вересня патрульні поліцейські затримали начальника карного розшуку ГУ Нацполції у Львівській області Миколу Гладюка, який наче б то був за кермом напідпитку – саме повертався з переатестації. Перше судове засідання по цій справі було перенесене, у зв’язку з неправильно вказаною адресою проживання Миколи Гладюка. Друге засідання також перенесли, проте суддя зачитав клопотання від сторони захисту в якому йшлося, що Гладюк був не п’яним, а втомленим. Вже 7 листопада суд визнав екс-начальника карного розшуку Нацполіції винним.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *