ОСТАННІ НОВИНИ

Інспекція ДАБК домагається знесення самобуду на Личаківській, 259

|

Сьогодні, 28 листопада, відбулося судове засідання за позовом Інспекції держархбудконтролю у Львові щодо примусового знесення самобуду на вул. Личаківській, 259. Суд оголосив перерву до 27 грудня. Про це з місця події повідомляє кореспондент Львівського портал.

zabudova

Нагадаємо, за інформацією міського юридичного управління, будівництво на вул. Личаківській, 259 здійснюється без належним чином отриманих документів і з порушенням містобудівної документації. Відтак, торік у березні Держархбудінспекція у Львівській області вручила керівнику компанії-забудовника «Лідер Моноліт» постанову про вчинення адміністративного правопорушення, оштрафувала на 120 тис грн та вручила припис про демонтаж. Оскільки припис не було виконано, Інспекція держархбудконтролю у Львові звернулась із відповідним позовом до Личаківського районного суду. Судова тяганина триває.

Додамо, що за інформацією Інспекції, 24.06.2016 р. в компанії-забудовника змінився власник.

«Я щойно вступив у справу і не мав можливості ознайомитися. Тільки припускаю на чому вона базується…Окрім цього, факт самочинного будівництва встановлюється в іншому судовому процесі. І до вирішення цього питання подальший розгляд даної справи є неможливим», –  зазначив представник відповідача Ростислав Муха.

У зв’язку із цим, судове засідання перенесли на 27 грудня 15.00.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *