ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні «на гарячому» спіймали зловмисника-рецидивіста

|

Патрульні затримали на «гарячому» раніше судимого крадія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

15170871_1623240334644399_7988148187913893754_n

Близько 7 години ранку неділі, патрульні отримали виклик про підозрілу особу, яка заглядає на вулиці Тролейбусній в автомобілі. Патрульні миттєво приїхали за вказаною адресою. Обстежили територію і на вулиці Володимира Великого побачили невідомого, який поклав на стіл номерний знак литовської реєстрації та підбіг до автомобіля Renault і зірвав задні номерні знаки. Зловмисник побачивши інспекторів почав втікати, однак патрульні його затримали. Він втікаючи викинув номерний знак .

На місце викликали слідчо – оперативну групу. У рюкзаку в нього було ще кілька номерних знаків, 3 магнітоли, які за словами підозрюваного він викрав тієї ночі, викрутки та автомобільні свічки.

На вулиці Тролейбусній інспектори виявили ще один автомобіль без номерів. На лобовому склі обох транспортних засобів були прикріплені записки із зверненням «Потрібні номери? Дзвони» і для зв’язку крадій залишив контактний номер. Мобільний телефон з цим номером знайшли у зловмисника.

40-річний чоловік раніше судимий за незаконне поводження зі зброєю, а також за крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. У жовтні цього року він вийшов з місць позбавлення волі. Підозрюваного доставили до Франківського відділу поліції.

Фото: патрульна поліція Львова

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *