ОСТАННІ НОВИНИ

У «Шегинях» митники вилучили чотири тисячі пляшок колекційного італійського вина

|

У пункті пропуску «Шегині» митники перехопили чотири тисячі пляшок колекційного італійського вина. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС.

mitniki

У пункті пропуску «Шегині» Львівської митниці ДФС співробітники Міжрегіональної митниці ДФС спільно з працівниками митного поста «Мостиська» в ході огляду двох вантажних мікроавтобусів виявили 3659 пляшок (3005 літрів) колекційного вина італійського виробника, не внесених до декларації, повідомляє Інформаційно-аналітичний центр запобігання контрабанді.

За даними фактами складено протоколи про порушення митних правил за ст. 472 Митного кодексу України. Санкції цієї статті передбачають накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товарів, з конфіскацією зазначених товарів. На даний час товар затримано та відправлено на експертизу з метою визначення вартості.

Також було перевірено транспортний засіб, який переміщувався через митний кордон по зоні спрощеного контролю «зелений коридор». За результатами перевірки в салоні автомобіля було виявлено 874,4 кг харчових продуктів, які перевищують неоподатковану норму переміщення товарів через митний кордон України. За даним фатом складено протокол про порушення митних правил за ст. 471 Митного кодексу України. Зазначений товар вилучено, на громадян накладено штраф.

Фото: Pogliad.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *