ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею прикордонники знайшли в автомобілі чималу кількість наркотиків

|

В Польщу везли чималу кількість наркотиків, прикріпивши їх магнітом до запасного колеса. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  Державної прикордонної служби України.

unnamed

Сьогодні вночі на Львівщині в пункті пропуску «Рава-Руська» співробітники Державної прикордонної служби України виявили наркотичні речовини, які намагалися перевезти в Польщу. Пакунок з наркотиками був прикріплений магнітом до однієї з вантажівок, що перетинала кордон.

Близько 3-ї години на виїзд з України прибув вантажний автомобіль «Мерседес» української реєстрації, яким керував наш співвітчизник. Зважаючи на отриману інформацію оперативних співробітників прикордонного відомства про можливе перевезення наркотиків прикордонний наряд ретельно перевірив транспортний засіб. Також до огляду був залучений прикордонний службовий собака, який швидко встановив місце можливого сховку. Завчасно отримана інформація підтвердилася, в автівці охоронці кордону знайшли пакунок в якому знаходилося близько 200 грамів різних порошкоподібних, кристалоподібних та рослинних речовин, а також 6 шприців наповнених темно-коричневою рідиною. При цьому аби перемістити речовини через кордон ділки прикріпили пакунок до запасного колеса за допомогою магніту.

Про знахідку відразу були поінформовані співробітники СБУ в Львівській області, а також направлено повідомлення, для внесення до ЄРДР, про виявлення кримінального правопорушення за ст. 305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів). Тривають подальші слідчі дії.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *