ОСТАННІ НОВИНИ

Малехів «морозиться» від Львівської агломерації

|

Мешканці Малехова з пересторогою ставляться до Львівської агломерації через невиконані обіцянки міської влади. Про це сьогодні під час круглого столу у Львові повідомила секретар виконавчого комітету Малехівської сільської ради Наталія Савочка, передає кореспондент Львівського порталу.

malehiv

«Мешканці із недовірою ставляться до такої ідеї. Чому? Через те, що вже маємо досвід співпраці із Львівською міською радою», – зазначила вона.

І пояснила, що Малехів мало угоди зі Львовом ще з 2004 року про те, що місто сплачуватиме відшкодування за своє сіміттєзвалище.

«На території Грибовицької та Малехівської сільських рад існує сміттєзвалище. Ці угоди стосувалися відшкодування збитків населенню через львівське сміттєзвалище. Як село може вірити міській владі, якщо досі не виконані домовленості 2004 року?!», -обурилася Наталія Савочка.

За її словами, через невиконані обіцянки влади Львова не може йти мова і про довіру до пропонованої агломерації.

Як пояснила Наталія Савочка, вона підтримує агломерацію, але має сумніви, що обіцяне буде виконаним.

«Люди налаштовані агресивно проти Львівської міської ради через проблеми із закриттям сміттєзвалища, проведенням рекультивації. Відшкодування не приходять, школа, садок не будуються, дороги та вода робляться нашими силами, а звідси і недовіра до влади. То про яку агломерацію можна говорити…», – зазначила секретар виконавчого комітету Малехівської сільської ради.

Також вона пожалілася, що Грибовичі «виграли» у Львова школу, дороги, вуличне освітлення, воду, а Малехову не дісталося майже нічого: «Це «дійна корова» для Грибовичів, а ось Малехову не йде нічого. Лише оздоровлення дітей, але і тут ми змушені дофінансовувати».

Фото: varianty.lviv.uа

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *