ОСТАННІ НОВИНИ

Моршин обігнав Львів за економічними показниками

|

За підсумками рейтингової оцінки районів Львівщини станом на 1 листопада  лідерами є Кам’янка-Бузький, Пустомитівський та Стрийський райони. Про це Львівському портаул повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

садовий

За словами директора департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Романа Филипіва, Кам`янка-Бузький район лідирує завдяки найвищим показникам середньої заробітної  плати, зниженню податкового боргу та зростанню обсягів залучених інвестицій.

Останніми у рейтингу стали Старосамбірський,  Дрогобицький та Турківський райони.

Серед міст обласного значення рейтинг очолює Моршин, за ним – місто Львів, останні місця займають Новий Розділ та Дрогобич.

Моршин лідирує за показниками обсягу доходів місцевих бюджетів у розрахунку на одиницю населення, кількості найманих працівників на 1000 населення, кількості введеного в експлуатацію житла, а також за обсягами реалізації промислової продукції.

Варто зазначити, що в рейтингу враховується низка показників соціально-економічного розвитку, зокрема доходи бюджетів та рівень їх виконання, робота народних домів, оборот реалізованої продукції промисловості, робота лінії 112, надання земельних ділянок учасникам АТО тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *