ОСТАННІ НОВИНИ

Як на Львівщині вшанують пам’ять жертв голодоморів. Програма

|

У суботу, 26 листопада, на Львівщині відбудеться низка заходів з нагоди відзначення Дня пам’яті жертв голодоморів.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

свіча пам'яті1

Так, о 15:30 год на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку на проспекті Свободи відбудеться екуменічна панахида за жертвами голодоморів 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 років в Україні.

О 16:00 год буде оголошено загальнонаціональну “Хвилину мовчання”, під час якої зупинять свою роботу підприємства, установи та організації.

Опісля, о 16:01 год в усіх церквах області лунатимуть дзвони та розпочнеться акція “Засвіти свічку”: керівництво області, представники громадськості запалять свічки і лампадки на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

О 16:30 год розпочнеться “Хода пам’яті” учнівської та студентської молоді із запаленими лампадками до Пам’ятного знака жертвам Голодомору та політичних репресій.

Окрім того, упродовж всього дня у всіх храмах Львова та області відправлятимуть поминальні служби за жертвами голодоморів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *