ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники митниці затримали «алкомаркети» на колесах

|

Сьогодні у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині», працівники Львівської митниці ДФС митниці припинили спробу незаконного ввезення на митну територію України понад 3,5 тис пляшок алкогольних напоїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

541

Так, під час митного контролю легкового транспортного засобу, який прибув з Республіки Польщі, в боксі поглибленого огляду у багажному відділенні серед особистих речей громадянина митники виявили червоне та біле ігристе солодке вино TM «FIORELLI» у кількості 1756 пляшок. Їх намагався ввезти громадянин України, 28-річний мешканець Хмельницької області, який обрав для переміщення смугу руху «червоний» коридор. Під час письмового декларування громадянин заявив про наявність в нього лише особистих речей.

В іншому випадку в автомобілі «Мерседес» під керуванням 59-річного мешканця м Львова працівники митниці знайшли незадекларовані 1903 пляшки вина. Як і у попередньому випадку громадянин їх не задекларував та під час усного опитування не заявив.

Так, громадяни України не заявили за встановленою формою точні і достовірні відомості про наявні в них товари, які підлягають обов’язковому декларуванню в разі їх переміщення через митний кордон України

Відносно порушників складено протоколи про порушення митних правил, товар вилучено до розгляду справи в суді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *