ОСТАННІ НОВИНИ

Дітей зі Львівщини запрошують на оздоровлення до дитячого центру «Молода Гвардія»

|

Департамент соціального захисту ЛОДА проводить набір дітей віком від 8 до 16 років включно для скерування на оздоровлення та відпочинок до  Українського дитячого центру «Молода гвардія» на тематичну зміну «Різдвяні історії» з 06 по 26 грудня 2016 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

dyiti

Підчас тематичної зміни продовжується навчальний процес у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Школа працює за оригінальним навчальним планом, що складається на основі розроблених МОН України базових навчальних планів, враховуючи специфіку сезонної школи.

Для дозвілля дітей в таборі діють творчі майстерні:  «Орігамі», «Паперові витівки», «Англійський клуб», «Канзаші», «Стилістика», «Чарівний пензлик», «Країна бісеру», «Сувенірна майстерня», «Калякі-малякі», «Макарошки без ложки», «Сучасні танці».

Протягом зміни проводяться різноманітні спортивні естафети, заходи, направлені на фізичний розвиток дитини, спортивне орієнтування на місцевості. А тематичний «День спорту”»дає змогу змагатися між собою збірним командам таборів: «Зоряного», «Сонячного», «Прибережного». За підсумками змагань визначаються команди-переможниці з плавання, футболу, піонерболу, волейболу, а також індивідуальні перемоги з настільного тенісу, шахів та шашок.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *