ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО один український військовий загинув, ще троє поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще троє  отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

23-11-1-777x437

Луганський напрямок

Вчора бойові дії велися тільки в Попаснянському районі, і тільки між 15 та 19 годиною. Останній ворожий обстріл був мінометним – протягом 5 хвилин по наших позиціях було випущено одразу 26 мін, причому різних калібрів. Таким чином, противник, як і раніше, продовжує тримати важке озброєння на передовій.Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 4 ворожих обстріли.

Донецький напрямок

На світлодарській дузі вчора було спокійно. Проте бойові дії велися в трьох інших «гарячих точках» – Зайцевому, Авдіївці та на позиції «Шахта «Бутовка». Перший обстріл, що відбувся на світанку в авдіївській промзоні, був найпотужнішим – тривав 1 годину 20 хвилин, окупанти інтенсивно застосовували міномети.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку також відбулося 4 ворожих обстріли.

Маріупольський напрямок

Як завжди, найнеспокійніше саме на цьому напрямку.

У Водяному вчора відбулося бойове зіткнення між силами АТО й окупантами. Бій тривав понад 3 години. Згодом, в цьому ж місці окупанти кілька разів вистрілили зі 122-мм гармат.

Також дуже неспокійно у Красногорівці. Зранку противник здійснив 5 пострілів з установки «Партизан» (озброєння, що використовує боєприпаси до «Града» для стрільби одиночними). У другій половині дня ворог організував низку мінометних обстрілів на цих же рубежах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *