ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали викрадача скутера

|

На Львівщині правоохоронці викрили злодія,який вкрав скутер. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

skuter

До Золочівського відділу поліції 15 листопада звернувся 31-річний житель одного з сіл району, котрий повідомив, що з подвір’я багатоквартирного будинку було викрадено його скутер «Хюндай-Діо», варість якого заявник оцінив у шість тисяч гривень.

21 листопада під час оперативно-профілактичного відпрацювання району працівники кримінальної поліції Золочівського відділу поліції встановили, що до крадіжки причетний 21-річний мешканець одного із сіл району. Речовий доказ (скутер) правоохоронці у зловмисника вилучили.

Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, оперативно-профілактичні заходи на території Львова та області триватимуть до 30 листопада. Активізовано роботу слідчих, працівників кримінальної поліції, дільничних офіцерів поліції, працівників ювенальної превенції, патрульної поліції та інших підрозділів. На вулицях та на автошляхах збільшено кількість нарядів патрульної поліції. Також до проведення заходів залучені бійці Національної гвардії України.

Правоохоронці просять мешканців з розумінням поставитись до відпрацювання, максимально сприяти поліцейським у їх роботі та повідомляти про відомі їм факти вчинення злочинів, особливо щодо нелегального зберігання зброї, боєприпасів вибухівки та наркотиків.

Фото:MOTO-MOTO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *