ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники затримали чоловіка, який хотів вивезти до Польщі 6 кг бурштину

|

Львівські прикордонники затримали чоловіка, який хотів вивезти до Польщі бурштин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

burshtin

Сьогодні, 23.11.16, у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рава –Руська – Гребенне» працівники митного поста спільно з прикордонниками знайшли приховані майже 6 кг необробленого каміння жовто-коричневого кольору неправильної форми, різного розміру. Коштовне каміння намагався вивезти у Республіку Польщу гр.України, 1984 р.н., мешканець Львівщини. Товар приховав у сидінні водія та конструктивних особливостях автомобіля «PEUGEOT Boxer». Під час усного опитування про наявність необробленого каміння не заявляв.

burshtin2

Так, своїми діями громадянин порушив порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, а саме переміщував товар з приховуванням від митного контролю. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачене ч.1 ст.483 Митного кодексу України. Товар вилучено, його вартість встановлять експерти.

Загалом з початку року працівники Львівської митниці вилучили майже 160 кг буршину загальною вартість понад 2,96 мільцонів гривень.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *