ОСТАННІ НОВИНИ

Члени транспортного комітету Ради вирушили до Польщі на обговорення «дорожніх» питань

|

Члени транспортного комітету  Верховної Ради вирушили до польського міста Красічин, де відбудеться спільне засідання комітету з представниками Сейму Польщі. Про це повідомив у Facebook перший заступник голови транспортного комітету ВРУ Ігор Васюник.

1

«Виїжджаємо з Львова на спільне засідання транспортного комітету ВРУ та комісії інфраструктури польського Сейму. Сьогодні у м.Красічин, завтра – Львів»,- написав він.
«На порядку денному обговорення стратегічних для України та Польші інфраструктурних питань: «Євроколія Варшава-Львів», відновлення залізничного маршруту Перемишль-Львів, будівництво нового пункту пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» та ремонт в рамках цього проекту дороги Нижанковичі – Самбір -Дрогобич – Стрий, а також будівництво автомагістралі в рамках проекту VIA Carpathia»,  -повідомив нардеп.

Раніше Львівський портал писав, що впродовж 23-24 листопада у м. Красічин (Польща) та у Львові вперше відбудеться спільне виїзне засідання Комісії інфраструктури Сейму Республіки Польща та Комітету з питань транспорту Верховної Ради України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *