ОСТАННІ НОВИНИ

Залізничний і Франківський райони Львова завтра опиняться без води

|

У зв’язку з проведенням планових робіт по заміні новозбудованої ділянки водопроводу Д=500 мм  на вул. Городоцькій,  23 листопада з 9.00 год.  до 3.00 год. 24 листопада  буде припинено подачу води в Залізничний район міста.

нема води

Так подачі води не буде на вулицях: Городоцька (парна сторона – 118 – 288; непарна сторона – 189 – 371) – Д. Апостола – Курмановича – Руденська – Широка – Сяйво – Городоцька – Любінська (парна сторона – 2-104; непарна сторона – 1-101) – Виговського – Сигнівка – Ряшівська – Патона – Каховська; і в Франківський район міста, обмежений вулицями: Терлецького – Проста – Багряного – Рівна – Суха – Окружна – Кондукторська – У. Кравченко – Народна – Сулими – Спокійна – Зиг-Заг – Канівська – Медведецького – Пташина і прилеглі до них вулиці.

Відновлення стабільного водопостачання очікується з 09.00 24 листопада.

«Просимо вибачення у споживачів за тимчасові незручності, які виникнуть під час проведення робіт. Як свідчить наш досвід, після тривалої зупинки водопостачання та спорожнення системи під час запуску води відбувається тимчасове погіршення її якості. Це спричинено передусім незадовільним станом водопровідних трубопроводів, стінки яких під час експлуатації кородують, утворююся частки заліза, які під час заповнення системи потрапляють у воду. Для запобігання цієї ситуації ми щороку міняємо близько 15-17 км водопроводів. Під час введення новозбудованих ділянок трубопроводів в експлуатацію ми ретельно їх промиваємо. Однак, на жаль, промити внутрішньобудинкові мережі ми не зможемо. Відтак, очікуємо збільшення скарг на «жовту воду». Запевняємо наших споживачів, що ми докладемо усіх зусиль, щоб виконати роботи якнайшвидше та найретельніше», – зазначають у ЛМКП «Львівводоканал».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *