ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської облради звинуватили «Самопоміч» у маніпуляціях

|

Депутати поскаржилися голові Львівської облради Олександру Ганущину на маніпуляції зі сторони фракції «Самопоміч». Відповідне звернення шести голів фракцій під час сесійного засідання зачитав депутат Юрій Гудима, передає з місця події кореспондент Львівського порталу.

ЛОР

«Цими днями минає перша річниця початку роботи цього скликання Львівської облради. Це дає нам певні підстави робити певні висновки та узагальнення. Насамперед хочемо відзначити, що за цей період вдалося зробити багато важливих та потрібних громаді справ. Незважаючи на те, що ми належимо до різних політичних сил, тоді коли йдеться про інтереси громади – ми єдині у своєму прагненні принести користь суспільству…Отже, усі позитивні досягнення Львівської облради є спільні, так само як і прорахунки», – зазначив він.

Відтак, за словами Юрія Гудими, у депутатів облради викликає подив поведінка представників фракції «Самопоміч».

На переконання депутатів, фракція, «маніпулюючи обставинами та використовуючи медійний ресурс, що захищає інтереси партії формують хибну думку про начебто свою виняткову причетність до рішень Львівської облради, які викликають позитивний резонанс у суспільстві».

«Зокрема, йдеться про Програму конкурсу мікропроектів, яка була успішно запроваджена у минулому році спільними зусиллями усього депутатського корпусу та апарату Львівської обласної ради. Днями у районах Львівської області почалося масове розповсюдження друкованої продукції під логотипом «Самопомочі» з інформацією про Програму мікропроектів. З неї складається помилкове враження про одноосібне авторство вищезазначеної програми за представниками партії «Самопоміч», – йдеться у зверненні депутатів.

Юрій Гудима продемонстрував брошуру «Самопомочі» щодо мікропроектів.

Отож, депутати вважають такі дії некоректними та неприпустимими: «Таке одноосібне перетягування позитивних досягнень Львівської облради свідчить про продовження використання тактики, яка і раніше використовувалася партією, що полягає у нахабному присвоєнню позитивів, в той час коли на тих ділянках роботи, за які несуть безпосередню відповідальність представники партії «Самопоміч» маємо прорахунки та недопрацювання».

Додамо, що заява підписана головами шести фракцій – «Укроп», БПП, «Народний контроль», «Батьківщина», НРУ, «Громадянська позиція».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *