ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті у львів’янина вилучили фальсифікованого алкоголю на півмільйона гривень

|

У Закарпатті 32-річних львів’янин хотів перевезти 8 тисяч пляшок горілчаної продукції з підробленими марками акцизного податку. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті захисту економіки Національної поліції України.

pm724image001

Поліцейські також встановили і його маршрут. В автомобілі львів’янина правоохоронці вилучили 8 тисяч пляшок горілкиукраїнської торгової марки з підробленими марками акцизного податкуУкраїни. Вартість вилученої алкогольної продукції складає понад 500 тисяч гривень.

pm34image002

Відкрито кримінальне провадження за статтею виготовлення, зберігання,придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метоювикористання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей,державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизногоподатку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексуУкраїни.

Проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до виготовлення фальсифікату, а також канали збуту продукції та канали постачанняпідроблених марок акцизного податку України.

Фото: НПУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *