ОСТАННІ НОВИНИ

«Ігри Героїв» у Львові

|

У Львові пройшли Ігри героїв. У турнірі взяли участь 25 спортсменів з різних областей України, серед яких і 13 представників Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-групі Національної академії СВ.

301

302

303

Участь у церемонії відкриття «Ігор Героїв» взяли міністр охорони здоров’я України Уляна Супрун, керівництво Львова та області та начальник Національної академії сухопутних військ –начальник Львівського гарнізону генерал-лейтенант Павло Ткачук.

305

304

«Мені дуже приємно, що за підтримки нашого навчального закладу у Львові проводяться змагання такого рівня. «Ігри Героїв» –  це справжнє свято сили волі та духу, патріотизму, спорту та фізичної досконалості. Учасники змагань своїм особистим прикладом показують людям з особливими потребами, що їм під силу повернутися до повноцінного життя та досягти максимально високих результатів як у спорті, так і у житті», – зазначив під час відкриття змагань генерал-лейтенант Павло Ткачук.

306

307

«Ігри Героїв» – це всеукраїнські кросфіт змагання для поранених воїнів АТО та людей з інвалідністю. Головна мета Ігор – психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, малозахищених та соціально вразливих верств населення. Учасники змагань прагнуть своїм особистим прикладом показати іншим людям з особливими потребами, що їм під силу повернутися до повноцінного життя.

308

«Усі хлопці, які працюють, працюють не тільки задля результату, а задля фізичної та психологічної реабілітації, щоб показати людям свою силу духу, силу духу українського народу», – додав офіцер Національної академії сухопутних військ, координатор змагань «Ігри Героїв» Сергій Романовський.

310

Попередні етапи змагань уже відбулися у Києві, Харкові, Дніпрі та Миколаєві.

311

309

Варто також зазначити, що переможці матимуть змогу взяти участь у міжнародних змаганнях разом із учасниками з інших країн. Так, наступного року українці вперше візьмуть участь в «Іграх нескорених», що пройдуть у Торонто, Канада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *