ОСТАННІ НОВИНИ

«Повези на Сихів трамвай». Як новий транспорт надихає сихівчан на спів

|

У соціальних мережах з’являються відео, як талановиті сихівчани співають пісні у новому трамваї №8, передає кореспондент Львівського порталу.

трамвай на Сихів

Ось, наприклад, вчора опублікували відео, де кілька молодих хлопців акапельно співають пісню Пікардійської Терції «Старенький трамвай», яка з’явилась на світ ще у 1994 році. Щоправда сихівські співаки її трішки видозмінили і співали не старенький трамвай, а на Сихів трамвай. Судячи з оплесків, іншим користувачам цього транспорту така ініціатива дуже сподобалась. Кілька жінок навіть просили їх там кожного вечора їздити та співати :)

Ще одне відео «співочого» трамваю було записане ще 17 листопада, у перший день запуску цього електротраспорту на Сихів. Окрім красивих пісень у відео чимало уваги прикуто до чоловіка напідпитку з іменем «Ігорко», який дуже радіє, що трамвай на Сихів таки поїхав :)

Нагадаємо, новий трамвай до Сихова вперше поїхав 17 листопада. Раніше Львівський портал опублікував статтю: Проект «Трамвай на Сихів» у цифрах: що закопали під довгообіцяну колію.

Фото: Львівський портал

Відео: www.youtube.com/user/7zenja

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *