ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Донбасі поранено одного українського бійця

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 1 військовослужбовця було поранено. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

mapa-19-11

Луганський напрямок

Противник порушував режим тиші рівномірно по всьому фронту, при цьому здебільшого застосовуючи легке озброєння. Найтриваліші обстріли відбулися у Станиці Луганській. Зазначимо, що там ворог задіяв снайперів. У Попаснянському районі відбулася серія перестрілок між силами АТО і противником. У Жовтому противник організував короткотривалий мінометний обстріл.

За даними, які оприлюднив сьогодні на щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 9 ворожих обстрілів, 1 – із застосуванням важкого озброєння.

Донецький напрямок

Бойові дії вчора велися в Луганському, а також в Авдіївці та її околицях. На обох рубежах відбулася низка ворожих мінометних обстрілів. По наших позиціях випущено 80 мінометних мін. Наші війська ведуть вогонь у відповідь. У всіх випадках противник порушував режим тиші в темну пору доби чи в сутінках.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 6 ворожих обстрілів, половина – із застосуванням важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Як і раніше, він залишається зоною найбільш запеклих бойових дій. У Красногорівці ввечері противник понад 4 годин безперервно вів вогонь з важкого озброєння – мінометів і 152-мм гармат. Біля під’їзду житлового будинку поранено цивільну жінку.

Набагато складніша обстановка на приморських рубежах (ділянка фронту Павлопіль – Широкине). Зокрема, в Широкиному відбулося 3 потужних танкових обстріли наших позицій, чого не було дуже давно. Також окупанти масово застосовують міномети.

Окрім цього, ворожі обстріли з мінометів та БМП відбулися під Докучаєвськом.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку стався 31 ворожий обстріл, 18 – із застосуванням важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *